Englantilainen koulu Lukio

Sijaitsee osoitteessa Valimotie 17-19, Pitäjänmäki, Helsinki.

Kaksikielinen opetussuunnitelma

Opetusta tarjotaan sekä suomeksi että englanniksi. Erinomaisen kaksikielisen ohjelmamme ansiosta oppilaamme voivat valmistua lukiosta aidosti kaksikielisinä. Niin kauan kuin suomalaiset ylioppilastutkinnot järjestetään vain suomeksi, on opiskelijoiden edun mukaista, että suurin osa opetuksesta on suomeksi. Ylioppilaskirjoituksiin johtavat syventävät opintokokonaisuudet opetetaan suomeksi, jotta varmistetaan ylioppilaskokeiden menestyksekkääseen suorittamiseen tarvittava sanasto. Jos opiskelijan virallinen äidinkieli ei ole suomi tai ruotsi, tarjoamme erinomaisen suomi toisena kielenä -ohjelman.

Kansainväliset tutkinnot

Suomalaisen ylioppilastutkinnon lisäksi ja koulun tarjoamien matematiikan ja englannin valmentavien kurssien suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat suorittaa PSAT-testin (Preliminary Scholastic Aptitude Test), joka valmistaa SAT-kokeeseen.

Vankka akateeminen taso

Opettajamme ovat omistautuneita, ja he takaavat koulussamme korkeatasoisen akateemisen tason. Suurin osa oppilaistamme etenee tunnettuihin yliopistoihin Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi tarjoamme pyydettäessä henkilökohtaista apua ulkomailla tapahtuvaan koulutukseen hakeutumisessa lukion jälkeen.

Pedagoginen jatkuvuus

Pedagoginen jatkuvuus useimmissa oppiaineissa auttaa opettajaa havaitsemaan ja kehittämään jokaisen oppilaan ainutlaatuisia kykyjä. Koska opiskelijamäärämme on pieni, olemme ylpeitä opettajien ja opiskelijoiden tiiviistä vuorovaikutuksesta.

Joustavuus kurssivaatimuksissa

Opiskelijoilla on mahdollisuus keskittyä itseään tärkeinä ja erityisen kiinnostavina pitämiinsä oppiaineisiin, joten muiden oppiaineiden kursseja voi jättää pois, lukuun ottamatta suomen ja englannin kieltä.

Hyvä ohjaus

Opinto-ohjaajat auttavat kaikkia opiskelijoita laatimaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja pitkäjänteisen strategian tulevia opintojaan varten. Opinto-ohjaaja, ryhmänohjaaja ja myös aineenopettajat ovat omistautuneet tukemaan jokaisen opiskelijan opintojen etenemistä.

Kuvataide- ja musiikkidiplomit

Musiikin kurssien määrä koulussamme on huomattavasti suurempi kuin suomalaisessa koulutusohjelmassa edellytetään. Kuvataiteessa tarjoamme lisäksi soveltavan kurssin. Lisäksi ne oppilaat, jotka ovat erityisen kiinnostuneita ja lahjakkaita, voivat suorittaa kuvataiteen tai musiikin diplomin.

Hae nyt!