Englantilaisen koulun ystävät

Englantilaisen koulun ystävät, tai vain ”ystävät”, on vanhempainyhdistys kaikille englantilaisen koulun oppilaiden perheille – esikoulusta lukioon!

Kutsumme sinut lämpimästi liittymään Friends-yhteisöön ja tukemaan lastesi akateemista toimintaa.

Mitä me teemme?

Toimintamme ytimessä on yhteisöllisyys, teemme tiivistä yhteistyötä koulun kanssa ja toteutamme projekteja, jotka tuovat välitöntä iloa oppilaille. 
Pienellä vuosittaisella jäsenmaksulla autat toimintaamme suuresti! Lisäksi kaikki halukkaat vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan järjestämiimme tapahtumiin – auttavia käsiä tarvitaan aina. Tiedotamme mahdollisuuksista ja osallistumistavoista sähköpostitse, tällä verkkosivulla, Facebookissa ja Wilman kautta niille, jotka ovat liittyneet postituslistallemme.

Olemme tukeneet koulua ja oppilaita seuraavilla tavoilla:

  • hankkimalla uusia opettajien toivomia opetusvälineitä
  • tukemalla kirjaston kirjahankintoja
  • välituntivälineiden sponsorointi
  • koulun tukeminen tietotekniikkahankinnoissa
  • suosittujen kerhojen järjestäminen
  • stipendien jakaminen opettajien osoittamille oppilaille
  • Lisäksi koulumme perheet ovat ”Tee hyvää” -kampanjan kautta osallistuneet myös lähialueen vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen.


Kuka voi osallistua?

Kaikki ovat tervetulleita! Sekä uudet että ”vanhat” vanhemmat. Maksamalla pienen vuosittaisen jäsenmaksun autat suuresti toimintaamme. Jos sinulla on ideoita siitä, miten voimme parantaa toimintaamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen friends@engs.fi.

Kaikki jäsenmaksuilla ja lahjoituksilla kerätyt varat menevät suoraan oppilaiden ja koulun tarpeisiin. Ystävien hallitus toimii vapaaehtoisvoimin.

Liity mukaan Ystäväksi

Ota yhteyttä Ystävien hallitukseen: friends@engs.fi
Kyselyt aamu- ja iltapäiväkerhoista clubs.friends@engs.fi 

https://www.instagram.com/friendsoftheenglishschool

Hae nyt!